FAQ

Verzendingen en afhalen

Wij brengen jouw pakketje naar de post en zij leveren het bij jou aan huis. Hiervoor rekenen we een vaste verzend kost aan van €4,70 bij het afrekenen van jouw bestelling. De Track & Trace code die wij ontvangen van de post sturen we meteen door naar jou zodat jij het pakketje kan volgen. Woon je in de buurt van de studio of ben je in de buurt? Dan kan je jouw pakketje ook bij ons komen ophalen en spaar je zo verzendkosten uit.

Ophalen van pakketjes kan op volgende tijdstippen:

- maandag van 10:00 tot 13:00u

- donderdag van 10:00u tot 15:00u

- Moest dit op deze momenten voor jou niet lukken, dan kan je steeds een afspraak inplannen via het nummer 0473 62 21 09

Retourneren 

Retourneren geldt enkel voor de kleding, alle andere producten kunnen niet terug gebracht worden. Kledingstuk terugbrengen? Dan kan dit door het terug naar ons te verzenden (verzendkosten hiervoor zijn voor jou) of het terug binnen te brengen bij ons in de studio (op de tijden vermeld bij verzendingen en afhalen). Zorg dat je bij het retourneren het factuur terug meestuurt en het artikel dat je wil retourneren omcirkelt. Vanaf wij het artikel terug bij ons binnen hebben regelen wij de terugbetaling binnen 2 à 5 werkdagen. 

Omruilen

Voorlopig kan er niet geruild worden. Wil je kleding bestellen en ben je niet zeker van jouw maat? Kom dan gerust even passen in onze studio (hier gelden dezelfde uren als ophaaluren). 

Livestream

Livestream les/abonnement aangekocht? Deze zullen we binnen de 24uur activeren. Dit kan afwijken tijdens vakanties en feestdagen. Wacht op een registratie mail vanuit MindBody die je vertelt dat je gebruik kan maken van jouw les/abonnement.