DE PILI-CREW

YOGATEACHERS

'ACHTER DE SCHERMEN'

INGE PIERLOZ

STUDIO MANAGER - YOGI


Lies Mahy

MAGALI DEBONTRIDDER

GRAFISCHE VORMGEVING - ASSISTANT


Lies Mahy

THERAPEUTEN

LIESBETH PIETERS

LIESBETH PIETERS

PILI'S BEZIELSTER - YOGATEACHER

STRUCTURAL BODYWORK


Lies Mahy

Ze weet van aanpakken, is lichtjes eigenwijs en ze is gefascineerd door alles wat te maken heeft met gezond, bewust en vooral gebalanceerd leven. Liesbeth leeft hard, ze heeft dromen en laat ze stap per stap tot leven komen. En dat alles op een organische, speelse maar onderbouwde manier. Ze is mama van Elias en Anna-Sam, ze houdt van tennis en dansen, lekker eten en ze runt sinds 5 jaar Yoga Pili. In 2019 opent Studio Pili #gezondheidsstudio, de plek waar Liesbeth's droom "alles wat kan inspireren om een meer gebalanceerd leven te creëren" een platform krijgt.


In 2010 kwam Liesbeth voor het eerst in contact met yoga. Yoga deed haar goed, zowel mentaal als fysiek, en dus besliste ze om na het afronden van de opleiding regentaat LO en master in de Opleidings- en Onderwijswetenschappen te starten met haar eerste yoga-opleiding.


Haar fascinatie voor anatomie en gezond bewegen kreeg dankzij de verschillende opleidingen die daarop volgden, een nieuwe dimensie. Daarom besliste Liesbeth dat dit één van haar focuspunten zou worden: anatomisch correct bewegen en mensen helpen terug in hun meest functionele vorm van beweging brengen. Dit doet ze via de kennis en technieken van Anatomy Trains, een internationaal erkende opleiding in beweging en manuele therapie die diepgang en inzicht brengt in het hele bewegingssysteem. In Liesbeth's yogalessen zijn anatomie en mindfulness twee hoofdpijlers.


CONTACT

GSM: 0473 62 21 09

E-mail: info@studiopili.be

WE ARE #TEAMPILI

WE GROW TOGETHER