top of page
  • Instagram
  • Facebook
Yoga Accessories
Missie & Visie

Opgericht door Liesbeth Pieters in november 2013 startte Studio Pili onder de naam Yoga Pili als yogastudio in Edegem. Vijf jaar, veel yogalessen en een interessante zoektocht naar een groter pand later belandde Studio Pili in Boechout. In februari 2019 openden de deuren van de Studio 2.0 (zoals wij het toen noemden), sindsdien is er geen andere plek waar we Pili zouden willen hosten.

Met de intentie om klanten te begeleiden naar een verbeterde mentale en fysieke gezondheid werd de studio uitgebreid tot een volwaardige gezondheidsstudio. 'Goede ideeën voor een gebalanceerd leven' is de leuze van Pili. En deze vind je als klant in zowel de individuele sessies, groepslessen, workshops als opleidingen. Het team van meer dan twintig therapeuten en lesgevers ontvangt je voor deze sessies in de gezellige therapieruimtes en prachtige bewegingszalen. 

Studio Pili staat voor kwaliteit en professionaliteit in een warme omgeving en met een speelse toets. Wij, team Pili, geloven dat toegankelijkheid en het gevoel van 'thuiskomen' bevordelijk is voor de gezondheid. 

We heten je van harte welkom!

Veel liefs,

Team Pili

#wegrowtogether

_

Yoga meditation
Wat de klanten zeggen:

  'Als mijn hoofd vol zit, dan moet ik naar de yoga'

bottom of page